Everything good must come to a start

Toen ik zelf een cameratas zocht om mijn nieuwe camera apparatuur mee te kunnen slepen naar Azië, kwam ik tot de teleurstellende conclusie dat ik niet kon vinden waar ik naar op zoek was. De cameratassen die ik tegenkwam waren redelijk handig samengesteld maar ik kon geen tas vinden die ik echt leuk of mooi vond. Daarnaast zijn de meeste camera rugtassen ontworpen door mannen en die tassen voelden een beetje als gigantische puisten op m’n niet-zo-mannelijke rug. Ben ik de enige die dit vindt?

Vol enthousiasme ben ik de mogelijkheid gaan onderzoeken om mijn eigen creatieve merk voor creatieve mensen te realiseren. Ik besloot mijn ideale camera rugtas te maken. Er was anderhalf jaar full-time werken en een pijnlijke hoeveelheid geduld voor nodig, maar mijn eigen cameratas is af. Miércoles, de start van Mis Días, is met veel liefde en zorg (lees: gezond obsessief) ontworpen om te voldoen aan de huidige behoeften van zowel professionele als hobbyfotografen en filmmakers. Plus, de tas past goed op élke rug. Het is de perfecte cameratas zonder eruit te zien als een cameratas.

Ik heb ontzettend veel zin om via Mis Días de fotografen en filmmakers die mij dagelijks inspireren te supporten en op een zweverige manier een klein beetje met ze mee te kunnen reizen.

Enjoy your days.

Mabel

hola

Feel free om eventuele vragen aan mij te stellen
of stuur een suggestie. I love those.

×